De persoon achter Miss Mimi ben ik, Sandy. Ik ben van opleiding regent Nederlands, Engels en geschiedenis. Ik sta dus al een aantal jaar gepassioneerd voor mijn leerlingen in de eerste graad.  Daarnaast ben ik gepassioneerd bezig met leuke kledij in mooie materialen. Ik hou heel veel van details en een leuke afwerking. Ik besloot op een dag om deze hobby om te zetten in deze webshop. Alles wat op de webshop gebeurt is mijn werk. Dit betekent dat ik heel hard werk om jullie een zo aangenaam mogelijke ervaring te bieden. Ik verkoop enkel dingen die ik ook zelf mooi vind. Bovendien hou ik er ook van om mensen mooi te kleden. Daar haal ik veel voldoening uit. 

De naam heb ik gekozen omdat mijn jongste dochter mij altijd mimi noemt i.p.v. mama. Dat vind ik zo schattig dat ik die naam wou gebruiken. Miss heb ik gekozen omdat ik vind dat alle vrouwen het recht hebben om zichzelf mooi en dus als een miss, te vinden.

Ik ben zelf ook een fervent online shopper, vandaar dus een online shop. Met deze webshop wil ik mooie, kwaliteitsvolle kledij aanbieden, samen met een persoonlijke service i.v.m. de maat. Klantentevredenheid staat centraal.

Bij vragen over de maat, contacteer gerust info@missmimi.be. Ik sta klaar om je te helpen. Geen vraag is te veel.

XOXO

Sandy

 

 

bow by Xinh Studio from Noun Project

http://damesmode.bestewebgids.be

http://kleding.bestewebgids.be

http://www.postcode.vlaanderen

http://www.percentage-change-calculator.com/

http://www.calculator-vat.uk

© 2017 - 2024 Miss Mimi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel